Kurt Elling

Dyskografia

  • Close Your Eyes (1995)
  • The Messenger (1997)
  • This Time It's Love (1998)
  • Live in Chicago (2000)
  • Live in Chicago - Out Takes (2000)
  • Flirting with Twilight (2001)
  • Man in the Air (2003)
  • Night Moves (2007)
  • Dedicated to You: Kurt Elling Sings the Music of Coltrane and Hartman (2009)
  • The Gate (2011)
  • 1619 Broadway: The Brill Building Project (2012)

Nadchodzące koncerty

Brak koncertów

Przeszłe koncerty

  • 03.03.2015, 20:00, Palladium, Warszawa, DEUTSCHE BANK INVITES,Kurt Elling
  • 06.03.2014, 20:00, Hala Opery, SZCZECIN MUSIC FEST 2014,Kurt Elling

Zamów newsletter

Zapisz się i bądź na bieżąco.

kup BILET

Tu znajdziesz pełną listę punktów sprzedaży biletów na nasze koncerty. Więcej

darmowe WEJŚCIÓWKI

Cyklicznie losujemy darmowe bilety na nasze koncerty. Więcej

Dołącz do nas