Nicola Conte

Dyskografia

  • Jet Sounds (2000)
  • Bossa Per Due (2001)
  • Jet Sounds Revisited (2002)
  • Other Directions (2004)
  • Rituals (2008)
  • The Modern Sound of Nicola Conte (2009)
  • Love & Revolution (2011)
  • Free Souls (2014)

Nadchodzące koncerty

Brak koncertów

Przeszłe koncerty

Zamów newsletter

Zapisz się i bądź na bieżąco.

kup BILET

Tu znajdziesz pełną listę punktów sprzedaży biletów na nasze koncerty. Więcej

darmowe WEJŚCIÓWKI

Cyklicznie losujemy darmowe bilety na nasze koncerty. Więcej

Dołącz do nas