Ana Moura

Dyskografia

  • Guarda-me a vida na mão (2003)
  • Aconteceu (2004)
  • Para Além da Saudade (2007)
  • Coliseu (2008)
  • Leva-me aos Fados (2009)
  • Desfado (2012)

Nadchodzące koncerty

Brak koncertów

Przeszłe koncerty

  • 03.03.2015, 20:00, Filharmonia w Szczecinie, Szczecin Music Fest 2015,Ana Moura
  • 25.11.2014, 20:00, Palladium, Warszawa, DEUTSCHE BANK INVITES,ANA MOURA

Zamów newsletter

Zapisz się i bądź na bieżąco.

kup BILET

Tu znajdziesz pełną listę punktów sprzedaży biletów na nasze koncerty. Więcej

darmowe WEJŚCIÓWKI

Cyklicznie losujemy darmowe bilety na nasze koncerty. Więcej

Dołącz do nas