Bajofondo

Dyskografia

  • Bajofondo Tango Club (2002)
  • Supervielle (2004)
  • Bajofondo Remixed (2005)
  • Mar Dulce (2007)
  • Presente (2013)

Nadchodzące koncerty

Brak koncertów

Przeszłe koncerty

  • 04.08.2007, Kazimierz Dolny - Festiwal Filmu i Sztuki "Dwa Brzegi",Bajofondo
  • 29.06.2006, Zamek w Szczecinie, Szczecin Music Fest 2006,Bajofondo

Zamów newsletter

Zapisz się i bądź na bieżąco.

kup BILET

Tu znajdziesz pełną listę punktów sprzedaży biletów na nasze koncerty. Więcej

darmowe WEJŚCIÓWKI

Cyklicznie losujemy darmowe bilety na nasze koncerty. Więcej

Dołącz do nas