Moya Brennan (Clannad)

Dyskografia

  • Máire (1992)
  • Misty Eyed Adventures (1994)
  • Perfect Time (1998)
  • Whisper to the Wild Water (1999)
  • Two Horizons (2003)
  • An Irish Christmas (2005)
  • Signature (2006)
  • My Match Is A Makin' (razem z Cormac de Barra) (2010)
  • T with the Maggies (razem z T and the Maggies) (2010)
  • Voices & Harps (razem z  Cormac de Barra) (2011)
  • Affinity (razem z Cormac de Barra) (2013)

Nadchodzące koncerty

Brak koncertów

Przeszłe koncerty

Zamów newsletter

Zapisz się i bądź na bieżąco.

kup BILET

Tu znajdziesz pełną listę punktów sprzedaży biletów na nasze koncerty. Więcej

darmowe WEJŚCIÓWKI

Cyklicznie losujemy darmowe bilety na nasze koncerty. Więcej

Dołącz do nas